BOUW MEE AAN HET VERVOER VAN DE TOEKOMST

Den Oudsten Bussen B.V. heeft een sterke positie als het gaat om het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen en houden van bussen voor het Openbaar Vervoer.
Zowel de belangen van de ondernemer als het comfort voor passagier en chauffeur staan daarbij voorop. Bussen van Den Oudsten kenmerken zich door lage exploitatiekosten en voldoen daarbij aan de hoogste milieueisen.
Het bedrijf produceert met circa 350 medewerkers grote aantallen bussen voor zowel de Nederlandse markt als de Europese markt. Tot de Den Oudsten organisatie behoren eveneens New Flyer Industries Ltd. in Canada en New Flyer of America in de Verenigde Staten.
Op dit moment zijn wij op zoek naar gemotiveerde, flexibele en enthousiaste kandidaten (M/V) voor de volgende functies:


Administratief

Ontwikkeling


Den Oudsten biedt:
Een prettige en informele werksfeer in een onderneming waar teamwork en de kwaliteit van ons aansprekende product centraal staan. Kenmerkend is tevens de multidisciplinaire samenwerking en de betrokkenheid van medewerkers.

Reageren:
Spreekt een baan bij Den Oudsten Bussen B.V. u aan, dan kunt u binnen 10 dagen na verschijning van deze advertentie reageren naar onze afdeling Personeel & Organisatie.
U kunt dit doen door een sollicitatiebrief met c.v. per post of ons online sollicitatie formulier te gebruiken. Indien u vragen heeft, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Mariette van Veenendaal, telefoonnummer 0348-490425. E-mail Mvveenendaal@denoudsten.nl

Ons adres is:
Den Oudsten Bussen B.V.,
tav.: personeelszaken
Utrechtsestraatweg 112a,
3445 AX Woerden